trade4sure-kredietverzekering
Vorderingen innen via incasso

Factoring: directe betaling van facturen

Jouw geld, meteen beschikbaar. Niet meer te maken hebben met betalingstermijnen van 30 dagen. Geen aanmaningen en herinneren sturen. Met factoring raak je al deze zorgen kwijt. Steeds meer bedrijven maken gebruik van factoring om verzekerd te zijn van een optimale cashpositie. Een unieke service die jou ruimte biedt voor groei.

trade4sure-kredietverzekering
trade4sure-incasso
Factoring betekenis

Wat is factoring?

Heel makkelijk gezegd: je verkoopt je facturen aan een factoringmaatschappij, Trade4Sure in dit geval, die de facturen int. En jij krijgt meteen je geld. Zo neemt Trade4Sure jouw risico’s van het uitblijven van betalingen van je over. En jouw bedrijf kan verder groeien zonder belemmerd te worden door een nadelige cashpositie. Factoring wordt ook wel gezien als een alternatieve vorm van financiering, omdat de rekening vooruit voldaan wordt. Factoring biedt deze zekerheid. Trade4Sure biedt deze unieke service aan.

trade4sure-incasso
Factoring bedrijven

Voordelen van factoring voor zzp’ers en MKB

Het voordeel van factoring is dat je als zzp’er of MKB’er niet meer van betalingstermijnen afhankelijk bent. Je krijgt je facturen per omgaande betaald. Uiteraard zijn er kosten aan verbonden, maar je loopt geen financiële risico’s meer. Je liquiditeit is optimaal, je hebt geld snel beschikbaar en je kunt daardoor sneller je gewenste investeringen doen. Je bent bovendien geen extra tijd kwijt aan herinneringen en aanmaningen sturen. Tijd die je wel beter kunt besteden!

trade4sure-veilig-betaling
3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Maak kennis met Trade4Sure via een van onze abonnementen

Kies nu voor een abonnement van Trade4Sure. Dé 3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Aanmelden