trade4sure-veilig-betaling
zeer-hoge-kredietwaardigheidtrade4sure-kredietscore
Kredietswaardigheidscheck

Kredietwaardigheidscheck: vergroot je kansen op succes

Wanneer je zaken doet met een nieuwe klant, wil je die klant kunnen vertrouwen. Maar je wilt ook financiële zekerheid. Als ondernemer loop je immers altijd risico op onbetaalde facturen en daarmee op het wegvallen van omzet. Hoe bescherm jij jezelf tegen wanbetaling en financiële problemen? Met de kredietwaardigheidscheck van Trade4Sure weet je zeker dat jouw klant kredietwaardig is. Zo zorgen wij voor de zekerheid die jouw bedrijf nodig heeft en vergroot jíj je kansen op succes.

trade4sure-veilig-betaling
zeer-hoge-kredietwaardigheidtrade4sure-kredietscore
Kredietwaardigheidscheck

Wat is een ‘credit check’ ?

Voordat jij aan de opdracht begint, voeren wij een kredietwaardigheidscheck uit met kredietrating. We brengen de financiële status van je nieuwe klant in kaart en checken of hij zijn facturen kan betalen. De kredietwaardigheid van je debiteuren houden wij dagelijks voor je bij. Zodra er iets verandert, lichten we je daarover in. We voeren ook kredietwaardigheidschecks uit bij je bestaande klanten. Bijvoorbeeld als er zich veranderingen voordoen in hun financiële situatie.

Kredietcheck

Voordelen van een kredietcheck voor jouw bedrijf

Een kredietwaardigheidscheck geeft inzicht in de financiële situatie van jouw klant. En dat geeft rust. Dat is wat je wilt als ondernemer: zekerheid dat de klant betaalt. Met de kredietwaardigheidscheck krijg je informatie of je met die klant in zee kunt gaan. Ook organiseer je met de kredietwaardigheidscheck een goed debiteurenbeheer. Je hebt immers vooraf zekerheid in plaats van achteraf een wanbetaling. Met de kredietwaardigheidscheck minimaliseer je kredietrisico’s en hou je je liquide middelen op peil. Met de check kun je zelfs een faillissement van je bedrijf voorkomen. Kies voor zekerheid, kies voor Trade4Sure.

zeer-hoge-kredietwaardigheid
trade4sure-kredietwaardigheidscheck
Hoe werkt trade4sure

Kredietcheck uitvoeren: zo werkt het

Klant in onze database opzoeken

Zoek jouw klant op in de uitgebreide data base van Trade4Sure in samenwerking met Allianz Trade.

Kredietwaardigheid toets

Toets op basis van onze exclusieve data de kredietwaardigheid van jouw klant.

Inzicht in opiniebedrag

Ontvang een opiniebedrag waarvoor de onderneming kredietwaardig wordt geacht.

Opiniebedrag blijft 1 jaar lang zichtbaar op ons platform

Lever je op factuur? Ons advies: lever niet boven het opiniebedrag. Het gegeven opiniebedrag blijft 1 jaar lang zichtbaar op het Trade4Sure-platform. Je typt in het platform de gegevens van je klant en krijgt inzicht in het opiniebedrag waarvoor het bedrijf kredietwaardig blijkt. Wanneer de kredietwaardigheid van je klant in die periode wijzigt, krijg je hier automatisch een e-mail over.

trade4sure-kredietverzekering
kredietwaardigheidsrisico’s van totale portefeuille

De Debiteurenscan

Met de debiteurenscan binnen het Trade4Sure diamond pakket, krijg je inzicht in de kredietwaardigheidsrisico’s in je totale portefeuille van klanten.

trade4sure-kredietverzekering
Kredietverzekering

Kredietverzekering

Wanneer je met lage marges werkt, is er erg veel extra omzet nodig om een onbetaald gebleven factuur goed te maken. Met de transactie verzekering van Trade4Sure kun je jezelf tegen dit risico indekken en ben je gegarandeerd van je geld als de afnemer niet betaalt!

trade4sure-veilig-betaling
3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Maak kennis met Trade4Sure via een van onze abonnementen

Kies nu voor een abonnement van Trade4Sure. Dé 3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Aanmelden