trade4sure-veilig-betaling
Vorderingen innen via incasso

Zet Trade4Sure in om onbetaalde vorderingen via een incasso alsnog te innen.

Worden facturen niet betaald? Trade4Sure zorgt ervoor dat jij je geld toch krijgt! Bij verzekerde en bij niet-verzekerde transacties. Het overdragen van incasso’s doe je eenvoudig via het online platform van Trade4Sure.

trade4sure-veilig-betaling

Incasso in meerdere landen

Wij voeren incasso uit in het land waar de debiteur gevestigd is.

Betalingsgarantie

Jij beslist zelf welke transacties je wilt verzekeren. Als de factuur niet betaald wordt, na je eigen aanmaningen, dan voert Trade4Sure het incasso uit.

Schadebedrag tot 85% dekking

Helpt ook onze tussenkomst niet? Dan keert Allianz Trade het schadebedrag uit tegen een dekkingspercentage van 85%.

Incasso

Uitkering van schade

Wanneer het incassotraject geen goede uitkomst biedt, keert de verzekering 85% van je factuur aan je uit. Zo ben je bij Trade4Sure altijd verzekerd van je geld. In de algemene voorwaarden lees je precies welke vorderingen er gedekt worden en welke niet.

trade4sure-veilig-betaling
trade4sure-incasso
Incasso

Ook internationale facturen innen wij voor je

Wordt een factuur naar een buitenlandse debiteur niet betaald? Dan zetten we onze internationale incassodienstverlening in. Je kan niet alleen vorderingen overdragen die je via Trade4Sure verzekerd hebt, maar ook al je andere buitenlandse vorderingen. Wij volgen het meest efficiënte incassotraject in de taal van de debiteur en houden rekening met lokale gebruiken en lokale juridische procedures. Als dit internationale incassoproces niet tot een betaling leidt, dan keren wij, indien de factuur verzekerd is via Trade4Sure, het schadebedrag uit.

trade4sure-incasso
Incasso

Internationaal incassonetwerk met eigen vestigingen

Trade4Sure werkt samen met Allianz Trade, 's werelds grootste kredietverzekeraar. Allianz Trade heeft eigen vestigingen in meer dan 55 landen. Trade4Sure maakt optimaal gebruik van dit netwerk van eigen kantoren.

alianz-trade-logo
3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Maak kennis met Trade4Sure via een van onze abonnementen

Kies nu voor een abonnement van Trade4Sure. Dé 3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Aanmelden