trade4sure
Kredietverzekering

Transactie verzekeren

Rust en zekerheid. Dat is wat Trade4Sure biedt. Bij het leveren van producten of diensten is het prettig als je van tevoren zekerheid hebt over de betaling. Helemaal als je met lage marges werkt. Dan is erg veel extra omzet nodig om een onbetaald gebleven factuur goed te maken. Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing: een kredietverzekering of verzekering per transactie. Voorkom het risico op wanbetaling door je transacties en facturen te verzekeren. Goed voor de cashflow en liquiditeit van je bedrijf.

trade4sure

Dek je onbetaalde facturen af

Je kunt je tegen onbetaalde facturen indekken tot de hoogte van de afgegeven toetsing.

Betalingsgarantie

Jij beslist zelf welke transacties je wilt verzekeren. Als de factuur niet betaald wordt, na je eigen aanmaningen, dan voert Allianz-Trade het incasso uit.

Schadebedrag tot 85% dekking

Helpt ook onze tussenkomst niet, dan keert Allianz-trade het schadebedrag aan je uit tegen een dekkingspercentage van 85%.

Kredietverzekering

Een kredietverzekering met betalingsgarantie van 85%

Het toetsen van de kredietwaardigheid van je afnemers is stap één. Wil je nog meer zekerheid? Dan kun je individuele facturen ook nog verzekeren. Dankzij de exclusieve samenwerking van Trade4Sure met Allianz Trade, is Trade4Sure namelijk de enige krediet-rating site waar je ook gelijk je factuur kan verzekeren. Daarmee kun je risico op onbetaalde facturen afdekken. Jij maakt de keuze welke facturen je wilt verzekeren en Trade4Sure verzekert deze facturen per transactie. Dit is een uitstekende oplossing als je incidenteel of periodiek een groot bedrag van een debiteur ontvangt. Je krijgt gegarandeerd je geld als een afnemer niet betaalt.

trade4sure-kredietverzekering
trade4sure-kredietverzekering
Kredietverzekering

Zo werkt het

Bij Trade4Sure kun je per transactie verzekeren! Je doorloopt het normale facturatieproces van jouw bedrijf: factuur, herinneringen en aanmaningen sturen bij het uitblijven van een betaling. Wordt de factuur niet betaald? Met de kredietverzekering krijg je toch het geld van de verzekerde transactie. In eerste instantie voeren wij vanuit Trade4Sure in samenwerking met Allianz Trade een incassotraject uit. Wanneer dat niet lukt, keert de verzekering het schadebedrag uit. Ook als je afnemer failliet gaat. Zo ben je verzekerd van je geld. Afsluiten is direct mogelijk!

trade4sure-kredietverzekering
Kredietverzekering

De kredietverzekering op basis van een verzekerde transactie

Op het Trade4Sure platform kan je online direct je transactiedekking afsluiten. Dit doe je in enkele eenvoudige stappen:

trade4sure-kredietwaardigheidscheck
  • Zoek naar een toetsing waar je de dekking aan wilt koppelen

  • Klik op ‘betalingsgarantie afsluiten’

  • Voer de transactie kenmerken in en het dekkingsbedrag

  • Bekijk de premie voor de dekking

  • Maak de verzekering voor de transactie definitief: klik op ‘bevestiging’

trade4sure-kredietwaardigheidscheck

Bevestiging transactiedekking

Binnen enkele ogenblikken na het afsluiten van de transactiedekking krijg je een bevestiging per e-mail waarin we alle details van de dekking melden. Wanneer de factuur niet betaald wordt, kun je binnen het online Trade4Sure-platform direct een incasso-overdracht aanmaken.

3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Maak kennis met Trade4Sure via een van onze abonnementen

Kies nu voor een abonnement van Trade4Sure. Dé 3-in-1 oplossing voor debiteurenbeheer op transactieniveau!

Aanmelden